battleship

Passar på att slänga upp ett inlägg såhär på kvällskvisten när man äntligen slått sig ned till ro i sängen med en kopp te och film på de alldeles strax. Jag och pappa hade tänkt att se Battleship, verkade vara en sån där film som båda kan se + att Rihanna är med och agerar och det vill man ju helt enkelt inte gå miste om! 
 
Idag började min första praktik dag ute i vårgårda på salong PomPom, dit gick attans bra första dan och eftersom jag vart där förr så har jag redan bekantat mig med personalen vilket gjorde att man hade roligare och det var inte direkt nån press.
 
För er som undrar vad jag har för mig på en salong när jag är där, vi får inte ta emot kunder än förens i 3an då de börjar på riktigt, nej men nu så svarar jag i telefon och shampoonerar, diskar står nära till hands och ibland lägga i en toning och styla håret på en kund. Inte de mest roligaste men betydligt mycket bättre än med skola!
 
Bjussar på en bild från midsommar med kusinerna och Bella!
 
 
 

Tillfälligt igång igen !!

Nu så tänkte jag föröka köra igång med bloggandet igen, ny design kommer så småningom. Ska försöka vara så duktig som bara går med uppdaterandet!

Slänger upp en outfit bild från dagen som jag slängde ihop när vi var i salongen,


RSS 2.0